Piercings

Piercings, wie kent ze nou niet? een gaatje in je oor, lip, neus, navel en bij nog veel meer plekken. Ik ga jullie vandaag vertellen over types piercings en alle toebehoren.


type piercings in het gezicht:
In het gezicht kan je heel veel piercings hebben , je kan het zo gek niet maken. De meest bekende piercings zijn in het onderste deel van je oor (lobe) , in het bovenste kraakbeen van je oor (helix) een labretpiercing , een neuspiercing, een wenkbrauwpiercing en een monroepiercing (aan de bovenkant van je lip). Er zijn natuurlijk nog veel meer piercings, en je kan ook meerdere piercings samenvoegen voor een andere soort piercing, en dat ga ik jullie laten zien.

In je lip zijn er veel piercings die je vaak langs ziet komen: een labret, een lippiercing, een monroepiercing, een medusapiercing (in je cupidobrug) en een verticale labret , waarvan de naam het al zegt. Je kan meerdere lippiercings in je lip hebben en die vormen samen een andere naam. Hier de namen :


Zoals je kan zien zijn er ruim 12 manieren om je piercings samen te voegen, je ka het zo gek niet maken. Ik zelf heb snake bites en ben er echt gek op! De pijn in je lip voel je zeker, omdat het een gevoelig deel in je gezicht is. Maar laat dat je niet weerhouden als je super graag een piercing wilt. 

Neus piercings:
bijna iedereen denkt dat je alleen een neusvleugel piercing kan hebben in je neus, maar dat is helemaal niet zo! Hier de types: 
Er zijn veel verschillende manieren om een neuspiercing te hebben, en zoals ik al zei, je kan het zo gek niet maken.

oor piercings:
Oorpiercings zijn in het algemeen dé bekenste piercings die er zijn en sommige soorten daarom ook niet gezien als piercings. De hoeveelheid aan piercings die je kan hebben is bijna niet te tellen. Hier de voorbeelden:
De bekenste zijn de standard lobe, upper lobe, helix en tragus. Maar er zijn er nog veel meer! je kan ruim 15 verschillende soorten oorpiercings hebben. Ikzelf heb een forward helix, een helix, en 3 lobe piercings. Geen van alle deed pijn. 

Orale piercings:
Piercings in onze lip weten we nu al, maar je kan natuurlijk ook allerlei piercings IN je mond hebben, die heten orale piercings. De meest bekende piercing in onze mond is een tongpiercing, maar verder hebben we er nog meer.


Een uvula lijkt me persoonlijk echt super vies en pijnlijk en ook nog eens heel irritant om te hebben, maar voot de rest kan het nog wel. Ik ben niet zo'n grote fan van orale piercings, ondanks een tongueweb er echt uitziet als een killer!

Verdere piercings in het gezicht:
Je hebt buiten lip, neus, oor en orale piercings natuurlijk nog meer piercings, hier kon ik geen goede foto's van vinden dus ik zal nu alleen de namen noemen: 
-Dimple piercings (zoals de bovenste foto laat zien) dit is een piercing die je in je wang laat zetten en die uiteindelijkzorgt voor een kuiltje in je wang.
-Een wenkbrauwpiercing, dit is een van de de bekendste piercings in het gezicht en die zie je ook regelmatig voorkomen. 
Er zijn natuurlijk nog veel meer piercings maar die zie je vrij zelden voorkomen.

Piercings op het lichaam:
Je kan natuurlijk ook piercings over de rest van je lichaam plaatsen, zoals een navelpiercing. Ik laat een paar voorbeelden zien van piercings op het lichaam:
-Een navelpiercing, de bekendste piercing als we praten over een lichaamspiercing
-Tepelpiercings, de piercings die ook vaak voorkomen maar natuurlijk men zelden over hoort.
-geslachtelijke piercings, je kan natuurlijk ook een piercing daar beneden laten zetten, super pijnlijk natuurlijk! Het is maar waar je voor kiest natuurlijk. 

Dermal anchors:
Je hebt ook dermal anchors, kijk daar komt het! Met een dermal kan je overal een piercing zetten. Een dermal is een soort plaatje, die in het lichaam word gedrukt. Ze maken een klein gaatje in het lichaam en daar 'drukken' ze als het ware een soort implantaat in het gaatje. Hier ziet u een voorbeeld:
De dermal word in de lederhuid geplaatst.

een bekende plek van een dermal is schuin onder het oog (zie helemaal bovenaan) tussen of op de borsten, en bij de heupen.  
Hier een voorbeeld van een dermal op de heupen.

Ik hoop dat dit een goede uitleg is geweest en jullie met plezier hebben gelezen, voor een apart artikel over een bepaalde piercing kunnen jullie suggesties achter laten in de reacties. 

Welke piercings hebben jullie?

Reacties

Een reactie posten

Populaire posts